Lars Bjerkmann

Jeg har blitt omtalt som den halvt legendariske Lars Bjerkmann, noe som jeg selv syns er litt artig. I hvert fall er jeg låtskriver og artist fra Torshov i Oslo. Jeg prøver å lage låter som det går an å kjenne seg igjen i, med tekster på norsk om hverdagen, kjærligheten, sorgen og de små vakre øyeblikkene. Responsen fra publikum og lytterne har vært veldig hyggelig og mange kommenterer tekstene spesielt.

På det meste har jeg med meg tolv flotte musikere på scenen, men vi spiller også som trio og kvartett. Det er også ofte bare meg på scenen. Naturlig nok gjør innpakningen noe med musikken og trøkket, men alle versjoner av oss har sin sjarm og styrke. Vi er stadig ute og spiller, så følg oss på facebook.

Litt historie: I 1988 var jeg initiativtaker til den Akustiske Gitarliga - forløper og direkte inspirasjon til MTVs Unplugged. En utgivelse hvor Tre Små Kinesere debuterte og Michael Krohn, Joachim Nielsen og Lars Lillo Stenberg var blant mange bidragsytere. Selv hadde jeg bandet Rubel&Beat sammen med Stig Henrik Hoff og Lars Lothe Holm fra midten av 80-tallet. Med Rubel&Beat spilte vi på utallige rockescener i Oslo og resten av landet. I 90-årene fortsatte jeg som medlem og låtskriver i SKA- bandet MT Hammed, et festband som spilte fast på Smuget og hadde oppvarmingsjobber for the Specials, Desmond Dekker og Bad Manners. Jeg deltok også på de tre første Jokke&Valentinerne-platene - korer på Øl og Gutta og spiller gitarsolo på Det drypper.

Etter en lang periode ute av offentligheten kom soloplata "Dagen i dag" i 2015, med en stor slippfest på Cosmopolite scene. I 2020 ga vi ut det nedstrippa og nære live-albumet "Piasanger". Tredje utgivelse nærmer seg og første singel "Neste runde er min" ble utgitt 14. november 2023.