Musikerne

Baard Slagsvold:

piano, ukulele, bass

Baard er en allsidig og flink kar. Han spiller bass, piano og ukulele og har i tillegg arrangert mye musikk for andre. Baard er kanskje mest kjent fra Tre Små Kinesere og som keyboardist i Motorpsycho. Han spiller fremdeles med Norsk Utflukt, Jan Erik Vold og Kaare Virud, og har sitt eget band "Slagsvold" som har gitt ut to skiver.


Jørgen Gaardvik:

trommer

Jørgen er trommis og perkusjonist. I tillegg til mange andre mindre prosjekter, er han fast medlem av The Phantoms og Wild Man Riddim, to band som definitivt får opp stemninga der de dukker opp.


Håvard Høydahl:

perkusjon og diverse

Håvard er det nyeste tilskuddet i bandet. Han skal holde congaene i gang og bidra med andre ting der det trengs. Han er en allsidig musiker med bass som hovedinstrument.


Arne Sæther:

Hammond

Det gleda meg veldig at Arne sa ja til å passe på Hammondorgelet i dette prosjektet. Arne er også lydmann og driver Propell PA sammen med Maje på dobbel fulltid. Han dukker vanligvis bare opp på scenen når Raga Rockers spiller. Arne og Maje har blitt våre gode venner takket være godt samarbeid på alle HageLarm-festivalene som har vært i Etterstad kolonihager.


Marius Gengenbach:

gitar

Marius driver studioet Hytta på løkka, har vært innspillingsleder og tekniker/produsent på "Dasgen i dag) og sto også for liveopptaket på releasekonserten. Han holder også tak i neste skive som er underveis. At han også er en solid gitarist, er det bare å høre på Oddpop og Run Dog Run for skjønne. Marius er erfaren kar og et viktig tilskudd til bandet.


Johanes Sæbøe: bass

Johannes er en utmerket bassist, både på el-bass og kontrabass. Johannes har også fingrene med i mange andre prosjekter, og deltok tidligere i Frank Znort Quartett, Baards glimrende soloprosjekt "Slagsvold" og mye annet


Bitten Forsudd, Ingrid Agdestein Pedersen og Mona Mauseth Evensen: kor

Bitten spiller også tuba og er en racer på å finne gode koringer. Stemmens hennes er spredt rundt i en haug norske innspillinger, bare lytt til Jokke&Valentinerne. Ingrid har jeg blitt kjent med i Askeladden barnehage, der jeg jobber. Hun er en erfaren korsangen, for tiden i kammerkoret NOVA. Mona er en hyggelig og utrolig god nabo og har også erfaring som korsanger.


Audun Øksendal, Kim Koffeld og Michael Strütt: blås

Michael spiller også sax med Baba Soul og Wild Man Riddum i tillegg til å være saxofonlærer. Kim er en aktiv trompetist som har overtatt trompeten etter Andreas Løvold som var med i starten av dette prosjektet. Audun på trombone har vært med en stund og er også aktiv musiker, blant annet i Sandvika storband. Helt i begynnelsen hadde vi også med Mathias Hole som både spilte trombone og skrev mye av blåserarrangementene.


Magnus Larsen: bass

Magnus er bassist og cellist og det er Baard som har lurt ham inn i prosjektet. Magnus er også bassist i Valkyrien Allstars og Di Derre. Han er en opptatt fyr, så nå tar han bare vare på de lave frekvensene når Johannes melder forfall. Supervikar, mao.